Workshops


 

 

workshops

Meditatie

 Meditatie helpt je inzichten te krijgen en daar door ook zelfontplooiing. Het kan je helpen om te ontspannen, je gedachten-stroom tot rust te brengen en intenser het moment te beleven. Het leert je luisteren naar je innerlijke zelf, zodat je bewuster gaat leven, met compassie (mededogen) en onvoorwaardelijke liefde jegens jezelf en de ander. In groepsverband mediteren versterkt het trillingsniveau waardoor je ook langer en in diepere meditatie kan komen.

 

Spirituele hygiĆ«ne & zelfbescherming 

tijdens deze workshop, gaan we leren hoe we onszelf kunnen beschermen. En leren we aantal grondingsoefeningen

 

In contact met je Engelen & Gids

mocht je nog niet in contact zijn met je Engelen, dan is dit je gelegenheid om ze uit te nodigen in je leven. Je zult merken dat het je leven zal verrijken, vergemakkelijken. In deze workshopleren onze zintuigen beter te gebruiken. Zodat we onze gids en onze Engelen beter kunnen waarnemen.

 

Zelf healing

bij deze workshop gaan we slag met ons vermogen om onszelf beter te kunnen maken. Het is altijd raadzaam om naar een arts te gaan en in geval van twijfel second opinion aan te vragen. Want hoe graag we het ook willen en in deze moderne tijden zijn er huisartsen en artsen en specialisten er niet voor niks. Maar er zijn zoveel kwalen en pijntjes, en daarbij ook de mogelijkheden om deze te verminderen en in sommige gevallen helemaal te laten verdwijnen. Dit door gebruik te maken van je eigen zelfhelend vermogen. En daarmee gaan we aan de slag tijdens deze workshop.

 

* De workshops gaan door bij een minimuum van 4 personen.

* Meer informatie volgt bij aanmelding. Neem hiervoor contact met mij op via         This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de contactpagina. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Post your comments...

  Joomla! Debug Console

  Session

  Profile Information

  Memory Usage

  Database Queries