Magnetiseren


 

 

magnetisme1Magnetiseren is het kanaliseren en doorgeven van kosmische en aarde energie. Ik stem mij af op zowel de aarde energie en de Energetische Universele Liefde en licht die beschikbaar is in het Universele Hart van Al dat Is (Christusenergie; Merlijn; Engelen,  energie van de elementalen etc.).

Deze energie is voor eenieder beschikbaar. Via mijn handen gaat deze energie als vanzelf naar de plek waar je pijn hebt of het orgaan dat uit evenwicht is. Omdat al Jouw lichaamscellen hun oorspronkelijke staat van Zijn herinneren, gaan zij als vanzelf mee resoneren en ontstaat er meer en meer balans, harmonie, en evenwicht in Jouw energetisch systeem. Je kunt in je lichaam een warmte voelen of juist een (koude) rilling. Je kunt ook een tinteling voelen. Geblokkeerde levenskracht wordt losgemaakt zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Dat doe ik door middel van het maken van strijkbewegingen,  handoplegging of mijn handen op een bepaalde afstand boven je lichaam te plaatsen.

Je zult wellicht niet direct na de eerste behandeling van je klachten verlost zijn. De klachten zijn in langere tijd opgebouwd en het kan zijn dat je meerdere behandelingen nodig hebt om resultaat te bereiken. Het kan ook zijn dat de klachten in eerste instantie verergeren (vergelijk met homeopathie). Laat alles wat je waarneemt (een gedachte, beeld, gevoel) er gewoon zijn en vertrouw erop dat wat gebeurt op dat moment nodig is. De levenskracht wordt slechts daarheen geleid waar deze nodig is om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen.

 

 

 

  Post your comments...

  Joomla! Debug Console

  Session

  Profile Information

  Memory Usage

  Database Queries