Coaching & Workshops


 

box5onder168

 

Bij een Engelen reading krijg je antwoord op hetgeen jij wilt weten van jouw Engelen. Dit kunnen brandende vragen zijn over werk, relatie, gezondheid of een verzoek om advies in een bepaalde situatie. 

 

 

 

box1onder168g

 

Een Engelen healing is gericht op het wegnemen van fysiek, emotioneel en mentaal ongemak en op het voorkomen van stress door regelmatig met de Engelen aan je welzijn te werken.

 

 

 

 

box2onder168

 

Spirituele coaching is een gesprek dat deels wordt geleid door Engelen en Gidsen. Naar aanleiding van de situatie(s) of de vragen waar je mee zit, maak ik contact met de Engelen en Gidsen.

 

 

 

 

box3onder168

 

Het is mogelijk om een geleide meditatie/visualisatie aan te vragen. Neem hiervoor contact met me op via de contactpagina.

 

 

 

 

 

box4onder168

 

Ben je nieuwsgierig naar Engelen en wil je een leuke ochtend, middag of avond organiseren voor je vrienden, vriendinnen, collega's of voor anderen? Dat kan met een Angelparty.

 

 

 

 

massage1

 

Massage  Dit is een zeer lichte vorm van massage, waarbij handen en vingertoppen worden gebruikt om energie in beweging te brengen. Tijdens een energetische massage wordt je uitgenodigd om te voelen wat er is. Tijdens de massage kan ook gebruikt worden gemaakt van Kristallen, 

 

 

 

magnetisme1

 

Magnetiseren is het kanaliseren en doorgeven van kosmische en aarde energie. Ik stem mij af op zowel de aarde energie en de Energetische Universele Liefde en licht die beschikbaar is in het Universele Hart van Al dat Is.

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries